Hydraulik på fordon fartyg och industrimaskiner

Marknadsledande verkstadsföretag inom hydraulik

VMS Hydraulik är ett marknadsledande verkstadsföretag inom industriell, mobil och marin hydraulik. Förutom reparationer och service erbjuder vi också ett stort lager med reservdelar för att snabbt kunna hjälpa våra kunder. Vi har också en maskinverkstad där vi själva kan tillverka och bearbeta reservdelar till våra reparationer.

Vår verkstadsanläggning finns i Norrköping men våra kunder finns över hela landet. Med våra fullutrustade verkstadsbilar kan vi därför snabbt kunna komma ut och hjälpa till på plats när det behövs.

Hydrauliklösningar som funkar!

Vi är specialiserade inom olika hydrauliklösningar inom fordon, fartyg och industri. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder med kundanpassade hydrauliklösningar. Med ett sort lager av reservdelar kan vi snabbt och enkelt reparera delar på er befintliga hydrauliklösning, det reservdelar som vi inte har inne kan vi själva utforma i vår verkstad.

__4

__1

Reparation & service av hydrauliken på fordon, fartyg och industrimaskiner

Det är många olika typer av objekt som vi hjälper våra kunder att reparera eftersom vi jobbar med hydraulik på fordon, fartyg och industrin. På fordonssidan kan det t.ex. röra sig om reparationer lastbilspåbyggnationer som kranar, lastväxlare eller betongroterare. På den marina sidan reparationer och service av fartyg och mudderverk och för industrin alltifrån industrimaskiner till balpressar och hydrauliska sopskopor.

reserv_fyr

Omfattande lager med reservdelar inom hydrauliklösningar

För att kunna erbjuda våra kunder en så snabb och effektiv service som möjligt har vi byggt upp ett omfattande lager med hydraulikreservdelar som ex. tätningar, ventiler, pumpar och motorer för både mobilt och industriellt bruk. Dessutom har vi ett stort leverantörsnätverk som säkerställer att vi på ett smidigt sätt kan få fram de delar som behövs.

__tillverkning

Tillverkning av reservdelar i egen maskinverkstad

I det fall en reservdel inte finns på marknaden har vi även en maskinverkstad där vi själva kan tillverka och bearbeta dessa reservdelar till våra reparationer. I verkstaden finns bland annat möjlighet till svarvning, fräsning, svetsning och slangpressning. Vi har även ett mobilt arborrverk.

Reparation & Service

 

Industrihydraulik
Farttygshydraulik
Fordonshydraulik
Radiostyrningar
HIAB-serviceverkstad
Cylinderreparationer
Pump- och motorreparationer
Oljerening med vårt vacuumreningsverk
Pressning med vår SKF-pump 4000bar

Reservdelar

 

Hydraulpumpar
Hydraulmotorer
Ventiler
Hydraulfilter
Oljor, bla Greenplus ES 46 hydraulolja
HIABs och Multlifts reservdelssortiment
Reservdelar Z-lift
Hydraulslangar
Hydraulcylindrar

Tillverkning

 

Svarvning
Fräsning
Mobil Arborrning
Svetsning
Slangpressning

l1

l2

l5

l6

l7

l8

l9

l10

l11

l12

l13

l14

l15

l16

l17