Din partner inom hydraulik

Vi ser till att ni får den hydrauliklösning som passar ert ändamål!

VMS Hydraulik startades 1987 och fram till idag utvecklats till ett av landets ledande verkstadsföretag med inriktning på hydraulik. Vi finns i Norrköping och härifrån hjälper vi företag över hela landet med hydrauliklösningar till industrimaskiner, fordon och fartyg. En hög kvalitet är viktigt och gör att våra kunder fortsätter att välja oss. Vi är sedan lång tid tillbaka auktoriserad serviceverkstad åt Hiab och Multilift.

Mycket av vårt arbete sker i våra lokaler, men vi har även flera verkstadsbilar så att snabbt kan komma ut till kund och genomföra arbeten på plats. För bästa service har vi byggt upp ett stort lager med hydraulikreservdelar och har även möjlighet att snabbt få fram delar från våra leverantörer. Behövs delar tillverkas gör vi detta i vår maskinverkstad…

 

rep2

rep2

Auktoriserad serviceverkstad för Hiab

Vi är sedan lång tid tillbaka auktoriserad serviceverkstad för Hiab. Hiab är världens ledande leverantör av vägburna lasthanteringslösningar och har cirka 2 700 medarbetare världen över. Att vi är en auktoriserad serviceverkstad garanterar att vi har ett stort kunnande kring reparation och service samt ett omfattande reservdelssortiment tillgängligt.

reserv_fyr

Våra kunder

Vi har en bred kundbas med alltifrån det mindre entreprenadföretaget till stora industriföretag. Suez, Sjöfartsverket, Infranord, Strukton, ABB, Vattenfall, WSP och Fortum är alla exempel på kunder som valt att samarbeta med oss på VMS Hydraulik. Varmt välkommen du också!